Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1262014-gotuemo-shokoladnu-kovbasku-z-fundukom-ta-pechivom
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1262014-gotuemo-shokoladnu-kovbasku-z-fundukom-ta-pechivom
Готуємо шоколадну ковбаску з фундуком та печивом
Нескладний, бюджетний та смачний десерт.
Як пише РЕДПОСТ, даною насолодою майже з підручних коштів, із задоволенням поласують діти.
Що варто врахувати
Якщо вирішите подрібнити горішки, вони не повинні перетворитися на борошно, шматочки мають бути великі.
Шоколадна ковбаска з фундуком та печивом
Продукти:
- 400 г печива,
- 150 г вершкового масла,
- 100 г темного шоколаду
- 3 ст. л. какао-порошка,
- 1 банка згущеного молока,
- 200 г фундуку,
- 2 ст. л. коньяку.
Покроковий рецепт приготування
- Горіхи трохи обсмажити на сухій сковороді.
- За бажанням подрібнити.
- Подрібнити печиво у блендері
- Змішати із горіхами.
- Натерти шоколад.
- Розтопити вершкове масло|мастило|.
- До розтопленого масла додасть натертий шоколад та какао-порошок
- Добре перемішати.
- Додати до шоколадної маси згущеного молока
- Добре нагріти, весь час помішуючи, щоб вона не підгоріла. Найкраще це робити на водяній бані.
- Додати коньяк.
- Розмішати.
- Вилити шоколадну масу в миску із сумішшю горіхів та печива
- Добре все змішати.
- Розділіть масу, що вийшла, на дві частини.
- Кожній частині надайте форму ковбаски
- Загорнути у фольгу.
- Забрати в морозильник на годину.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати суху томатну пасту на зиму.