Як пише
РЕДПОСТ, це рецепт чудового торта, виготовленого зі свіжих, консервованих або заморожених персиків.
Ккарамельний персиковий торт догори ногами
Продукти на 8 порцій:
Для начинки:
-
4 столові ложки вершкового масла
-
3/4 склянки коричневого цукру
-
дрібка солі
-
3 стиглих персика, нарізаних скибочками (чистити їх не потрібно)
Для торта:
-
3/4 склянки цукру
-
1 склянка борошна
-
3/4 чайної ложки розпушувача
-
1/4 чайної ложки мускатного горіха
-
1/4 чайної ложки солі
-
115 грам вершкового масла кімнатної температури
-
3 яйця, кімнатної температури
Покроковий рецепт приготування
-
Духовку розігріти до 180 градусів.
-
Приготувати 24 см форму для торта, намазуючи її маслом (або використовуючи кулінарний спрей), додаючи пергаментний папір, а потім змащуючи пергаментний папір маслом або розпорошуючи його. Відкладіть убік.
-
У невеликій каструлі розтопити олію.
-
Додати коричневий цукор
-
Варіть на середньому вогні, помішуючи близько чотирьох хвилин.
-
Втрутити сіль.
-
Зняти з вогню та вилити у підготовлену форму.
-
Викласти скибочки персика поверх карамельного соусу.
-
Відкласти в сторону.
-
Просіяти разом борошно, розпушувач, мускатний горіх та сіль у середній мисці.
-
Відкласти в сторону.
-
В іншій середній мисці або міксері збити олію та цукор.
-
Вбити яйця по одному.
-
Вмішати борошняну суміш.
-
Вилити тісто у форму для торта, рівномірно розподіливши по карамелі та персикам.
-
Випікати торт 30-35 хвилин, пдоки торт не затвердіє і не стане золотисто-коричневим.
-
Вийняти з духовки та поставити на решітку для охолодження.
-
Дати постояти щонайменше 10 хвилин.
-
Провести ножем по краях торта, щоб переконатися, що він не прилипає до форми.
-
Помістити тарілку для торта на форму
-
Перевернути торт на тарілку. Корж повинен легко вислизнути, але якщо шматочки персика прилипнуть до сковороди, просто обережно їх видалити і знову покладіть на верх торта.
-
Подавати теплим або кімнатною температурою.
-
Можна подати із ванільним морозивом.
Смачного!