04.07.2023 21:55 Дмитро Колонєй
Готуємо дуже смачне домашнє морозиво
Рецепт домашнього пломбіру.
Як пише
РЕДПОСТ, смачний пломбір можна приготувати і вдома. Жодних особливих продуктів він не вимагає.
Домашній пломбір
Продукти (на 6 порцій):
-
Вершки 33% жирності – 350 мл
-
Молоко – 250 мл
-
Цукор - 100 г
-
Жовтки яєчні – 3 шт.
-
Ванілін - за смаком
Пошаговій рецепт приготування
Жовтки розтираємо із цукром та ваніліном.
-
Молоко доводимо до кипіння та знімаємо з вогню.
-
Акуратно вводимо в молоко жовткову масу,
-
Перемішуємо.
-
Ставимо на найменший вогонь і, збиваючи, доводимо до загусання. Не кип'ятимо!
-
Масу остудити до кімнатної температури.
-
Охолоджені вершки збиваємо до стійких піків.
-
Вводимо в вершки остиглу молочно-жовткову масу.
-
Добре перемішуємо.
-
Викладаємо у форми.
-
Відправляємо домашній пломбір у морозильну камеру.
-
Через годину дістаємо.
-
Перемішуємо міксером
-
Відправляємо домашнє морозиво у морозильник до повного застигання.
-
Прикрашаємо домашнє морозиво на свій смак.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати салат з пекінською капустою, помідорами та сиром.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0