19.05.2023  21:53   Дмитро Колонєй

Готуємо салат з перцю, зеленого горошку та рису

Нетривіальний рецепт смачного салату.

Як приготувати салат з перцю, зеленого горошку та рису
 
Як пише РЕДПОСТ, варто спробувати цей оригінальний рецепт салату, який може багатьом припасти до смаку.
 

Салат з перцю, зеленого горошку та рису.

 

Продукти:

  • 200 г солодкого стручкового перцю,
  • 120 г рису,
  • 200 г зеленого горошку,
  • 20 мл оцту,
  • 30 г олії,
  • мелений чорний перець,
  • сіль.

Покроковий рецепт приготування

  1. Солодкий червоний перець запекти, очистити та нарізати
  2. Відварити рис.
  3. Додати відварений рис до перцю
  4. Покласти консервований зелений горошок.
  5. Підсолити.
  6. Додати чорний перець до смаку.
  7. Заправити оцтом та олією.
  8. Все перемішати та викласти в салатник.
Смачного!
 

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день