Готуємо вегетаріанський олів'є

29.10.2024  21:37
Дієтичний варіант популярного салату.
 
Як пише РЕДПОСТ, для заправки цього салату краще використовувати пісний або веганський майонез. Як готувати пісний варіант цього соусу, ми раніше розповідали. 
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 

Вегетаріанський олів'є

 

Продукти: 

 
  • 3-4 картоплини, 
  • 2 моркви, 
  • 100 г кореня селери, 
  • 3-4 солоних огірків, 
  • 200 г маринованих печериць, 
  • 100 г маслин, 
  • 200 г консервованого зеленого горошку, 
  • 1 яблуко, 
  • 1 фіолетова цибулина, 
  • пісний майонез.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Відварити картоплю, моркву та корінь селери до готовності. 
  2. Нарізати всі інгредієнти невеликими шматочками
  3. Додати зелений горошок
  4. Заправити салат.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати легкий салат з локшиною швидкого приготування та грибами.