
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1274766-gotuemo-yaskraviy-garbuzoviy-pirig-na-skovorodi
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1274766-gotuemo-yaskraviy-garbuzoviy-pirig-na-skovorodi
Готуємо яскравий гарбузовий пиріг на сковороді
Смачний, сезонний і неймовірно простий рецепт.

Як пише РЕДПОСТ, за бажанням пиріг можна залити глазур'ю або карамеллю.
Гарбузовий пиріг на сковороді
Продукти:
- 180 г борошна,
- 120 мл молока,
- 50 мл рослинної олії,
- 1 яйце,
- 100 г цукру,
- 1 ч. л. розпушувача,
- 300 г гарбуза,
- 1 ч. л. апельсинової цедри,
- 1 щіпка солі,
- 30 г вершкового масла.
Покроковий рецепт приготування:
- Просіяти борошно.
- Розтопити на сковороді вершкове масло і половину цукру.
- Злегка проварити карамель до однорідності, помішуючи.
- Викласти в неї шматочки гарбуза
- Готувати близько 4 хв.
- Перевернути гарбуз
- Посипати цедрою.
- Віночком збити яйце з молоком та олією.
- Додати цукор, що залишився, сіль і просіяне борошно з розпушувачем.
- Вимішати тісто
- Залити їм гарбуз
- Готувати пиріг 15-20 хвилин на мінімальному вогні під кришкою.
- Перевернути його за допомогою тарілки
- Готувати ще близько 7 хвилин.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ писав, як приготувати оригінальне бурякове печиво.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
- Готуємо шоколадний пиріг з вишнею на сироватці
- Готуємо пишний пиріг з черешнею на яйцях та вершках
- Готуємо закритий пиріг з тушонкою
- Готуємо полуничний пиріг зі сметанною заливкою
- Рецепт пікантного яблучного пирога
- Готуємо яскравий гарбузовий пиріг із кремом
- Рецепт ніжного шифонового бісквіту на молоці та олії
- Готуємо драники з гарбуза без яєць
- «Пальчики оближеш»: готуємо яскраве солодке частування – єврейський цимес
- Готуємо ошатний морквяний торт у духовці