21.10.2024   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1274766-gotuemo-yaskraviy-garbuzoviy-pirig-na-skovorodi

Готуємо яскравий гарбузовий пиріг на сковороді

Смачний, сезонний і неймовірно простий рецепт.

Як приготувати гарбузовий пиріг на сковороді
 
Як пише РЕДПОСТ, за бажанням пиріг можна залити глазур'ю або карамеллю.
 
Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram
 

Гарбузовий пиріг на сковороді

 

Продукти: 

 
  • 180 г борошна, 
  • 120 мл молока, 
  • 50 мл рослинної олії, 
  • 1 яйце, 
  • 100 г цукру, 
  • 1 ч. л. розпушувача, 
  • 300 г гарбуза, 
  • 1 ч. л. апельсинової цедри, 
  • 1 щіпка солі, 
  • 30 г вершкового масла.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Просіяти борошно.
  2. Розтопити на сковороді вершкове масло і половину цукру.
  3. Злегка проварити карамель до однорідності, помішуючи. 
  4. Викласти в неї шматочки гарбуза
  5. Готувати близько 4 хв. 
  6. Перевернути гарбуз
  7. Посипати цедрою.
  8. Віночком збити яйце з молоком та олією. 
  9. Додати цукор, що залишився, сіль і просіяне борошно з розпушувачем.
  10. Вимішати тісто
  11. Залити їм гарбуз 
  12. Готувати пиріг 15-20 хвилин на мінімальному вогні під кришкою. 
  13. Перевернути його за допомогою тарілки 
  14. Готувати ще близько 7 хвилин.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ писав, як приготувати оригінальне бурякове печиво.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
 
  • Готуємо шоколадний пиріг з вишнею на сироватці
  • Готуємо пишний пиріг з черешнею на яйцях та вершках
  • Готуємо закритий пиріг з тушонкою
  • Готуємо полуничний пиріг зі сметанною заливкою
  • Рецепт пікантного яблучного пирога
  • Готуємо швидкий торт із кукурудзяних паличок
  • Готуємо яскравий гарбузовий пиріг із кремом
  • Рецепт ніжного шифонового бісквіту на молоці та олії
  • Готуємо драники з гарбуза без яєць
  • «Пальчики оближеш»: готуємо яскраве солодке частування – єврейський цимес
  • Готуємо ошатний морквяний торт у духовці

 

←Вернуться Печать