23.06.2024 22:00 Дмитро Колонєй
Готуємо пишний пиріг з черешнею на яйцях та вершках
Сезонний рецепт, який варто скуштувати.
Як пише
РЕДПОСТ, готовий пиріг має наполягати 2-3 години.
Пиріг з черешнею на яйцях і вершках
Продукти:
-
3 яйця,
-
300 г борошна,
-
200 мл вершків,
-
150 мл молока,
-
0,5 ч.л. соди,
-
100 г цукру,
-
сіль на кінчику ножа,
-
1 жменю черешні,
-
10 г вершкового масла.
Покроковий рецепт приготування:
-
Яйця збити із цукром і сіллю.
-
Змішати теплі вершки, соду та молоко.
-
Влити в миску з яйцями
-
Додати просіяне борошно
-
Перемішати.
-
Змастити форму.
-
Викласти тісто у змащену форму
-
Зверху додати очищену від кісточок черешню.
-
Випікати пиріг 35-40 хвилин в духовці при 180 градусах.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0