
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1271116-gotuemo-pishniy-pirig-z-chereshneyu-na-yaytsyah-ta-vershkah
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1271116-gotuemo-pishniy-pirig-z-chereshneyu-na-yaytsyah-ta-vershkah
Готуємо пишний пиріг з черешнею на яйцях та вершках
Сезонний рецепт, який варто скуштувати.

Як пише РЕДПОСТ, готовий пиріг має наполягати 2-3 години.
Пиріг з черешнею на яйцях і вершках
Продукти:
- 3 яйця,
- 300 г борошна,
- 200 мл вершків,
- 150 мл молока,
- 0,5 ч.л. соди,
- 100 г цукру,
- сіль на кінчику ножа,
- 1 жменю черешні,
- 10 г вершкового масла.
Покроковий рецепт приготування:
- Яйця збити із цукром і сіллю.
- Змішати теплі вершки, соду та молоко.
- Влити в миску з яйцями
- Додати просіяне борошно
- Перемішати.
- Змастити форму.
- Викласти тісто у змащену форму
- Зверху додати очищену від кісточок черешню.
- Випікати пиріг 35-40 хвилин в духовці при 180 градусах.