20.07.2024  21:33   Дмитро Колонєй

Готуємо шоколадний пиріг з вишнею на сироватці

Смачний рецепт, який буде й прикрасою столу.

 
Як пише РЕДПОСТ, сироватка дуже хороша тим, що підходить як для приготування солоної, так і солодкої випічки на будь-який смак.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Шоколадний пиріг з вишнею на сироватці

 

Продукти: 

  • 200 мл сироватки, 
  • 2 яйця, 
  • 80 мл рослинної олії, 
  • 300 г борошна, 
  • 120 г цукру, 
  • 200 г вишні, 
  • 1,5 ст. какао, 
  • 0,5 ч.л. розпушувача, 
  • 0,5 ч.л. соди, 
  • сіль, 
  • кориці.

Покроковий рецепт приготування: 

  1. Відокремити білки від жовтків.
  2. Міксером збити жовтки із цукром. 
  3. Додати сироватку з олією
  4. Перемішати 
  5. Всипати усі сухі інгредієнти. 
  6. Міксером збити білки до стійких піків
  7. Лопаткою втрутити їх у тісто. 
  8. Викласти половину тесту у форму
  9. Розкласти вишню
  10. Залити її тестом, що залишився. 
  11. Випікати пиріг 40 хвилин в духовці при 180 градусах.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день