20.07.2024 21:33 Дмитро Колонєй
Готуємо шоколадний пиріг з вишнею на сироватці
Смачний рецепт, який буде й прикрасою столу.
Як пише
РЕДПОСТ, сироватка дуже хороша тим, що підходить як для приготування солоної, так і солодкої випічки на будь-який смак.
Шоколадний пиріг з вишнею на сироватці
Продукти:
-
200 мл сироватки,
-
2 яйця,
-
80 мл рослинної олії,
-
300 г борошна,
-
120 г цукру,
-
200 г вишні,
-
1,5 ст. какао,
-
0,5 ч.л. розпушувача,
-
0,5 ч.л. соди,
-
сіль,
-
кориці.
Покроковий рецепт приготування:
-
Відокремити білки від жовтків.
-
Міксером збити жовтки із цукром.
-
Додати сироватку з олією
-
Перемішати
-
Всипати усі сухі інгредієнти.
-
Міксером збити білки до стійких піків
-
Лопаткою втрутити їх у тісто.
-
Викласти половину тесту у форму
-
Розкласти вишню
-
Залити її тестом, що залишився.
-
Випікати пиріг 40 хвилин в духовці при 180 градусах.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0