
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1265160-gotuemo-pisniy-borsch-iz-adigeyskim-sirom
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1265160-gotuemo-pisniy-borsch-iz-adigeyskim-sirom
Готуємо пісний борщ із адигейським сиром
Нетривіальний рецепт популярної страви.

Як пише РЕДПОСТ, сир додає оригінальну родзинку, начебто, вже звичному класичному борщу.
Пісний борщ із адигейським сиром
Продукти:
- 3,5 л води
- 2 картоплини,
- 2 морквини,
- 1 буряк,
- 200 г капусти,
- 200 г адигейського сиру,
- 3 ст. томатної пасти,
- 2 ст. цукру,
- сіль,
- зелень,
- спеції.
Покроковий рецепт приготування
- Поставити варитися картоплю
- Обсмажити на сковороді з томатною пастою - цибулю, тертий буряк та моркву.
- Нашаткувати капусту,
- Додати все у каструлю.
- Нарізати сир кубиками
- Відправити до борщу за 10 хвилин до кінця приготування.
- Подавай зі сметаною та часником.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати торт "Наполеон" на сковороді.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо оригінальний пісний "борщ" без варіння
- Готуємо традиційний вірменський суп танапур
- Готуємо кавуновий гаспачо з овочами, лаймом та імбиром
- Готуємо литовський холодний борщ
- Гаспачо: холодний та яскравий іспанський суп
- Готуємо норвезький пивний суп Елеброд
- Готуємо окрошку із солоними грибами
- Готуємо гаспачо по-марокканськи
- Готуємо холодний болгарський суп таратор