Готуємо фрикадельки у соусі з томатного соку

20.11.2023  21:34
Страва нагадує, що фрикадельки можуть замінити котлети або тефтелі.
 
Як пише РЕДПОСТ, коли ми згадуємо про фрикадельки, найчастіше на думку спадає слово "суп". Але звужувати до такого "функціоналу" ці м'ясні кульки, що з'явилися в Персії, все-таки, несправедливо. До речі, в ідеалі вони відрізняються від тефтелів тим, що в їхньому складі лише фарш та зелень. Але тут не обходиться без варіацій. А як соус до страви може добре підійти навіть домашній томатний сік без добавок.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram    

Фрикадельки у соусі з томатного соку

Продукти:

 

  • 500 г фаршу,
  • 1 морква,
  • 1 цибулина,
  • 1 яйце,
  • 100 г рису,
  • 500 мл томатного соку
  • 1 пучок зелені спеції.

Покроковий рецепт приготування:

 

  1. Відварити рис до напівготовності
  2. Змішати з фаршем, яйцем та спеціями
  3. Сформувати фрикадельки.
  4. Окремо нарізати цибулю та моркву.
  5. Обсмажити їх до м'якості.
  6. Влити томатний сік,
  7. Приправити.
  8. Довести до кипіння.
  9. Викласти фрикадельки у соус
  10. Туші під кришкою півгодини на середньому вогні.
  11. Наприкінці посипати все нарізаною зеленню.
Смачного!