
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1258067-gotuemo-zapikanku-z-kartopli-z-oseledtsem
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1258067-gotuemo-zapikanku-z-kartopli-z-oseledtsem
Готуємо запіканку з картоплі з оселедцем
Смачна та ситна страва, яка підійде як для сніданку, так і для обіду.

Як пише РЕДПОСТ, ця страва має сподобатися не тільки любителям риби.
Запіканка з картоплі з оселедцем:
Продукти:
- 500 г картоплі,
- 300 г філе слабосолоного оселедця,
- 50 г кореня селери,
- 30 мл рослинної олії,
- 1 ч. ложка меленого кмину,
- кріп.
- Оладки з вівсяних пластівців:
- 1 склянка вівсяних пластівців,
- 1 склянка води,
- пакетик сухих дріжджів (11 г),
- 1/2 склянки пшеничного борошна,
- рослинна олія,
- сіль,
- 1 ст. ложки цукру.
Покроковий рецепт приготування

- Картоплю нарізати та відварити.
- Пару картоплин нарізати пластинами.
- Решта натерти на тертці разом із селера.
- Форму змастити олією.
- Нарізати оселедець на часточки.
- На дно форми покласти платівки картоплі.
- Зверху на картоплю викласти оселедець.
- Поверх риби викласти натерту картоплю.
- А зверху на натерту картопля — знову картопляні платівки.
- Змастити олією.
- Випікати 25-30 хвилин при температурі 180 градус
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати дієтичний вівсяний пудинг.
- Готуємо сирний суп з грибами та картоплею
- Готуємо морквяний суп-пюре
- Готуємо оладки з картоплі по-монастирськи
- Оригінальний пісний суп із фрикадельками
- Готуємо картопляні млинці та млинці на воді без яєць та молока
- Ефектний італійський омлет: фріттата зі шпинатом, помідорами та сиром фета
- Картопляна запіканка "Яблучник"
- Класичний рецепт приготування оселедця під шубою: правильна послідовність викладання шарів у салатницю