Готуємо простий та пісний медовий торт

15.03.2023  21:43
Даний рецепт побалує під час посту любителів солодкого.
 
Як пише РЕДПОСТ, навіть якщо дотримуватися найжорсткіших вимог посту, можна приготувати собі прості, корисні та смачні страви. Рецепт однієї з них – наведено нижче. Ця страва, звичайно, досить аскетична і на стіл, приймаючи гостей, її не поставиш. Але побалувати себе точно можна.
 

Медовий "торт"

Продукти:

  • Житній хліб – 500 г
  • Мед - 3 ст. л.
  • Волоські горіхи (можна спробувати й інші -кешью або асорті) - 1 жменя
  • Кориця – до смаку
  • Лимонна цедра – до смаку

Покроковий рецепт приготування

  1. Хліб тонко нарізати, вилучивши скоринки.
  2. Кожну скибочку хліба просочити медом,
  3. Посипати корицею та тертою цедрою.
  4. Укласти скибки одна на одну
  5. Зверху посипати товченими горіхами і прибрати в холод на 2-3 години.
Після цього "торт" готовий.
Смачного!