25.04.2025 21:49 Дмитро Колонєй
Готуємо запечений багет із куркою
Фаршировані човники стануть відмінним перекушуванням, якщо потрібно щось ситніше.
Як пише
РЕДПОСТ, страва відрізняється простотою приготування та потребує мінімальних зусиль. До того ж його легко адаптувати під різні смаки та дієтичні уподобання, додаючи в начинку овочі, сир, спеції, зелень або соуси.
Запечений багет із куркою
Продукти:
-
1 багет,
-
1 куряче філе,
-
200 г печериць,
-
100-150 г помідорів,
-
1 цибулина,
-
100 г сметани,
-
100 г твердого сиру,
-
1 пучок зелені,
-
спеції.
Покроковий рецепт приготування:
-
Дрібно нарізати, приправити та обсмажити куряче філе протягом 5-6 хвилин.
-
Подрібнити цибулю.
-
Всипати подрібнену цибулю.
-
Смажити цибулю ще 3 хвилини.
-
Додати туди ж нарізані печериці.
-
Протушкувати разом 8-10 хвилин.
-
Помішувати.
-
Залити сметаною
-
Приправити
-
Готувати ще 2 хвилини.
-
Розрізати багет на човники.
-
Видалити м'якуш.
-
Наповнити все раніше начинкою.
-
Розкласти часточки помідорів.
-
Посипати рубаною зеленню та тертим сиром.
-
Запікати 15-20 хвилин в духовці при 200 градусах.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0