
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1280496-gotuemo-zapecheniy-baget-iz-kurkoyu
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1280496-gotuemo-zapecheniy-baget-iz-kurkoyu
Готуємо запечений багет із куркою
Фаршировані човники стануть відмінним перекушуванням, якщо потрібно щось ситніше.

Як пише РЕДПОСТ, страва відрізняється простотою приготування та потребує мінімальних зусиль. До того ж його легко адаптувати під різні смаки та дієтичні уподобання, додаючи в начинку овочі, сир, спеції, зелень або соуси.
Запечений багет із куркою
Продукти:
- 1 багет,
- 1 куряче філе,
- 200 г печериць,
- 100-150 г помідорів,
- 1 цибулина,
- 100 г сметани,
- 100 г твердого сиру,
- 1 пучок зелені,
- спеції.
Покроковий рецепт приготування:
- Дрібно нарізати, приправити та обсмажити куряче філе протягом 5-6 хвилин.
- Подрібнити цибулю.
- Всипати подрібнену цибулю.
- Смажити цибулю ще 3 хвилини.
- Додати туди ж нарізані печериці.
- Протушкувати разом 8-10 хвилин.
- Помішувати.
- Залити сметаною
- Приправити
- Готувати ще 2 хвилини.
- Розрізати багет на човники.
- Видалити м'якуш.
- Наповнити все раніше начинкою.
- Розкласти часточки помідорів.
- Посипати рубаною зеленню та тертим сиром.
- Запікати 15-20 хвилин в духовці при 200 градусах.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати пиріжки з цілим яйцем.