Готуємо шоколадні рулети з млинців

27.02.2025  21:39
Цей рецепт - чудовий спосіб порадувати себе та своїх близьких смачним та незвичайним десертом на Масляну і не тільки.
 
Як пише РЕДПОСТ, для приготування млинців краще використати якісний какао-порошок без цукру, врахувати, аби начинка має бути досить густою, щоб не витікати з рулетів. Можна експериментувати з рецептом, додаючи в тісто або начинку різні інгредієнти, щоб створити свій унікальний смак, а прикрасити - цукровою пудрою, тертим шоколадом, ягодами чи фруктами.
 

Шоколадні рулети з млинців

 

Продукти:

 
  • 400 мл молока,
  • 2 яйця,
  • 4 ст. борошна,
  • 2 ст. какао,
  • 4 ч. л. цукру,
  • 2 ст. рослинної олії,
  • 200 г вершкового масла,
  • 200 г згущеного молока.

 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Покроковий рецепт приготування:

 
  1. Віночком змішати молоко, яйця, олію, борошно, какао і цукор до однорідності.
  2. Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
  3. Обсмажити млинці до готовності.
  4. Викласти їх по три штуки внахлест один на одного.
  5. Міксером збити вершкове масло зі згущеним молоком до пишності. Змастити млинці.
  6. Згорнути рулети.
  7. Відправити їх на кілька годин у холодильник.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати пишні японські млинці.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: