Як пише
РЕДПОСТ, для приготування млинців краще використати якісний какао-порошок без цукру, врахувати, аби начинка має бути досить густою, щоб не витікати з рулетів. Можна експериментувати з рецептом, додаючи в тісто або начинку різні інгредієнти, щоб створити свій унікальний смак, а прикрасити - цукровою пудрою, тертим шоколадом, ягодами чи фруктами.
Шоколадні рулети з млинців
Продукти:
-
400 мл молока,
-
2 яйця,
-
4 ст. борошна,
-
2 ст. какао,
-
4 ч. л. цукру,
-
2 ст. рослинної олії,
-
200 г вершкового масла,
-
200 г згущеного молока.
Покроковий рецепт приготування:
-
Віночком змішати молоко, яйця, олію, борошно, какао і цукор до однорідності.
-
Усі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
-
Обсмажити млинці до готовності.
-
Викласти їх по три штуки внахлест один на одного.
-
Міксером збити вершкове масло зі згущеним молоком до пишності. Змастити млинці.
-
Згорнути рулети.
-
Відправити їх на кілька годин у холодильник.