Як пише
РЕДПОСТ, яскравий смак грейпфрута робить його цікавим інгредієнтом для приготування салатів, надаючи їм оригінального поєднання солодощі, цитрусової терпкості та легкої кислинки.
Листковий салат з крабовими паличками та грейпфрутом
Продукти:
-
3-4 яйця,
-
1 грейпфрут,
-
150 г крабових паличок
-
100 г твердого сиру
-
майонез.
Покроковий рецепт приготування:
-
Яйця відварити.
-
Натерти їх на тертці.
-
Натерти сир.
-
М'якуш грейпфрута і крабові палички - нарізати дрібним кубиком.
-
Викласти шарами, промазуючи їх майонезом, крабові палички, половину яєць, грейпфрут, яйця та тертий сир.