02.07.2024  11:25   Рита Парфенова

Набір до Молодіжної ради стартував у Харкові

Усі мешканці міста віком від 14 до 35 років запрошуються взяти участь у конкурсному відборі у Молодіжну раду при міському голові.

молодіжна рада

Як повідомляє РЕДПОСТ з посиланням наміськраду, Молодіжна рада складатиметься з 50 молодих людей, серед яких можуть бути представники громадських організацій, школярі, студенти, а також представники підприємств та організацій, що активно працюють у сфері молодіжної політики в Харкові.

Для участі необхідно подати мотиваційний лист, де зазначити свої цілі, цінності та мотивацію для участі у роботі Молодіжної ради. Також бажано представити ідеї або проєкти, які кандидат хоче реалізувати чи підтримати.

Документи приймаються до 31 липня включно в Управлінні у справах сім’ї та молоді з 9:00 до 16:00, крім вихідних. Для отримання додаткової інформації телефонуйте за номером 725-20-74. Бланк заяви та перелік документів можна знайти за посиланням. Також консультацію можна отримати в «Instagram» на сторінках Молодіжної ради або Управління.

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Раніше РЕДПОСТ писав, що третя сесія Молодіжної ради при Харківському міському голові IV скликання пройшла 28 червня в Харкові.

 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 

В этот день