
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1268872-gotuemo-ovocheviy-salat-z-yaechnoyu-lokshinoyu
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1268872-gotuemo-ovocheviy-salat-z-yaechnoyu-lokshinoyu
Готуємо овочевий салат з яєчною «локшиною»
Нетривіальний і апетитний рецепт.

Як пише РЕДПОСТ, "локшина" готується з тонких млинців, нарізаних смужками.
Овочевий салат з яєчною «локшиною»
Продукти:
Для салату:
- 200 г нашаткованої пекінської капусти,
- 1 стручок болгарського перцю,
- 1 червона або солодка біла цибулина,
- 5 помідорів чері,
- 2 ст. л. лимонного соку,
- зелень.
Для млинців:
- 2 яйця,
- 1 ст. л. муки,
- дрібка солі.
Для заправки:
200 мл йогурту без добавок,
1,5 ч. л. зернистої гірчиці,
0,3 ч. л. соусу табаско,
морська сіль.
Покроковий рецепт приготування:
- Цибулю нарізати півкільцями
- Витиснути лимонний сік.
- Замаринрувати цибулю у лимонному соку.
- З яєць, солі та борошна приготувати однорідне рідке тісто
- Підсмажити два тонкі млинці на сковороді з маслом,
- Остудити млинці та нарізати тонкими смужками.
- Нарізати капусту.
- Тонко нарізати перець.
- Нарізати четвертинками томати
- Віджати замариновану цибулю,
- Капусту, перець, томат і цибулю змішати в миску,
- Додати яєчну «локшину»
- Залити заправкою.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати ситну кавказьку хашламу на пиві.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо ефектну закуску на 8 Березня: Тюльпани з помідорів
- Готуємо картопляні кульки із сиром
- Хрусткі цибулинні кільця в клярі на мінералці
- Готуємо салат «Смарагдова квітка» до 8 Березня
- Готуємо пряні свинячі шкірки на сковороді
- Готуємо пивні грінки по-уельськи
- Готуємо холодну закуску з риби з горіхом по-грузинськи
- Готуємо квашені лимони з часником та спеціями на зиму
- Рецепт тосту зі скумбрією
- Готуємо овочеву закуску: Гарбуз по-корейськи