26.01.2024   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1266424-gotuemo-klasichnu-raf-kavu

Готуємо класичну духмяну раф-каву

Раф трохи жирніший, ніж традиційний латте, але водночас – дуже ніжний та ароматний.

Як приготувати класичну раф-каву
 
Як пише РЕДПОСТ, раф відрізняється від звичайного латте тим, що в ньому використовуються вершки замість молока. Подавати раф можна просто так чи з різноманітними сиропами. Класичний рецепт – це ванільний раф із додаванням ванільного цукру.
 

Класична раф-кава

Продукти:

 

  • 25 мл еспресо,
  • 5 г цукру
  • 5 г. ванільного цукру,
  • 100 мл 10-15% вершків

Покроковий рецепт приготування:

 

  1. Зварити еспресо будь-яким зручним способом.
  2. Нагріти вершки з двома видами цукру.
  3. Збити до піни.
  4. Залишити приблизно третину пінки,
  5. Вершки, що залишилися, збити з еспресо.
  6. Перелити в келих або чашку,
  7. Додати зверху вершкову пінку.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати пісний торт «Наполеон».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
  • Готуємо червоний цитрусовий чай
  • Готуємо молочний пунш, що зігріє в холод
  • Готуємо білий гарячий шоколад
  • Готуємо зігріваюче какао з маршмеллоу та корицею
  • Готуємо зігріваючий імбирно-гранатовий чай
  • Готуємо гарячий шоколад по-мексиканськи
  • Готуємо зігріваючий суп-пюре із запечених овочів
  • Готуємо освіжаючий коктейль "Мохіто"
  • Готуємо гарячу оранжаду
  • Готуємо яскравий гранатовий напій
  • Готуємо дієтичний напій із топінамбуру
  • Готуємо насичений узвар із фініків

 

←Вернуться Печать