
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1266424-gotuemo-klasichnu-raf-kavu
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1266424-gotuemo-klasichnu-raf-kavu
Готуємо класичну духмяну раф-каву
Раф трохи жирніший, ніж традиційний латте, але водночас – дуже ніжний та ароматний.

Як пише РЕДПОСТ, раф відрізняється від звичайного латте тим, що в ньому використовуються вершки замість молока. Подавати раф можна просто так чи з різноманітними сиропами. Класичний рецепт – це ванільний раф із додаванням ванільного цукру.
Класична раф-кава
Продукти:
- 25 мл еспресо,
- 5 г цукру
- 5 г. ванільного цукру,
- 100 мл 10-15% вершків
Покроковий рецепт приготування:
- Зварити еспресо будь-яким зручним способом.
- Нагріти вершки з двома видами цукру.
- Збити до піни.
- Залишити приблизно третину пінки,
- Вершки, що залишилися, збити з еспресо.
- Перелити в келих або чашку,
- Додати зверху вершкову пінку.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати пісний торт «Наполеон».
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо червоний цитрусовий чай
- Готуємо молочний пунш, що зігріє в холод
- Готуємо білий гарячий шоколад
- Готуємо зігріваюче какао з маршмеллоу та корицею
- Готуємо зігріваючий імбирно-гранатовий чай
- Готуємо гарячий шоколад по-мексиканськи
- Готуємо зігріваючий суп-пюре із запечених овочів
- Готуємо освіжаючий коктейль "Мохіто"
- Готуємо гарячу оранжаду
- Готуємо яскравий гранатовий напій
- Готуємо дієтичний напій із топінамбуру
- Готуємо насичений узвар із фініків