
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1266287-gotuemo-pisniy-tort-napoleon
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1266287-gotuemo-pisniy-tort-napoleon
Готуємо пісний торт «Наполеон»
Пісний Наполеон за смаком майже не відрізняється від оригінального.

Як пише РЕДПОСТ, готувати пісний торт набагато простіше, ніж звичайний.
Пісний торт "Наполеон"
Продукти:
Тісто:
- 1 склянка газованої води,
- 1 склянка рафінованої олії,
- 4,5 склянок борошна, що просіює,
- 0,5 ч. л. солі,
- 0,25 ч. л. лимонної кислоти.
Крем:
- 250 г манної крупи,
- 180 г мигдалю,
- 1,5 л окропу,
- 0,5 склянки цукру,
- 1 пакетик ванільного цукру,
- 1-2 лимони.
Покроковий рецепт приготування:
- У миску з борошном влити газовану воду, олію,
- Додати сіль та лимонну кислоту,
- Замісити щільне однорідне тісто.
- Розділити кому тесту на 12-13 частин
- Скачати їх у кульки
- Накрити плівкою
- Поставити у холодильник.
- Діставати по одній кульці,
- Розкачувати в тонкий круглий шар
- Відразу випікати.
- Мигдаль почисти від лушпиння.
- Подрібнити у блендері
- Всипати в киплячу воду
- Додати цукор
- Тонким цівком ввести манку.
- З лимонів зняти цедру за допомогою спеціальної тертки
- Плід почисти від білої шкірки,
- М'якуш порізати шматочками.
- Цедру, м'якоть та ваніль з'єднати з кремом.
- Перекласти остиглим кремом коржі,
- Посипати подрібненим мигдалем та цедрою цитрусу.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати торт Мозаїка.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Оригінальний пісний суп із фрикадельками
- Готуємо пісну піцу на тонкому тісті
- Готуємо смачні та дієтичні суп, запіканку та салат
- Готуємо дієтичний овочевий суп
- Готуємо оригінальний пісний "борщ" без варіння
- Готуємо картопляні млинці та млинці на воді без яєць та молока
- Готуємо ніжні пісні млинці з яблуками
- Гаспачо: холодний та яскравий іспанський суп