Готуємо дієтичний овочевий суп

24.12.2023  22:00
Один із смачних, але максимально низькокалорійних рецептів.
 
Як пише РЕДПОСТ, калорійність цього супу менше 30 ккал на 100 г.

Дієтичний овочевий суп

Продукти:

 

  • 100 г селери,
  • 3 моркви,
  • 3 цибулини,
  • 3 помідори,
  • половина болгарського перцю,
  • 1 л томатного соку.

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Всі інгредієнти нарізати дуже тонкою соломкою або натерти частково на тертці.
  2. Викласти їх у каструлю.
  3. Залити томатним соком.
  4. Проварити 10 хвилин на сильному.
  5. Потім - 10 хвилин на повільному вогні.
  6. Перед подачею дай супу настоятися під кришкою.
 
Смачного!