Як пише
РЕДПОСТ, рагу вважається найдавнішою стравою на планеті. Раніше ми вже звертали увагу на рагу балканської кухні гювеч. На цей раз французький рецепт із стандартного набору продуктів, буде чудовим частуванням і порадує смаком присутніх за столом.
Овочеве рагу по-французьки
Продукти:
-
400 г білокачанної капусти,
-
1 молодий кабачок,
-
3 картоплі,
-
1 морква,
-
2 часточки часнику.
Покроковий рецепт приготування
-
Натерти на дрібній тертці моркву.
-
Картоплю натерти на тертці для моркви корейською.
-
Нашаткувати капусту.
-
Кабачки натерти на "корейській" тертці.
-
Моркву обсмажити на олії до золотистого "припіка".
-
Всипати капусту.
-
Картоплю всипати в сотейник до овочів.
-
Додати часник.
-
Кабачки перекласти до картоплі та овочів
-
Смажити все до готовності, додавши приправи.
Нагадаємо, раніше
РЕДПОСТ розповідав,
як приготувати драники з гарбуза без яєць.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: