18.11.2023  10:40   Віталій Хінєвіч

У Харкові стартувало обговорення щодо перейменування низки вулиць

Громадське обговорення у формі електронного опитування щодо перейменування 25 топонімів проводиться в місті Харкові з 17 до 22 листопада.


У Харкові стартувало обговорення щодо перейменування низки вулиць
Про це повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на Харківську міську раду.
 
Харків’янам пропонують перейменувати низку вулиць, назви яких пов’язані з країною-агресором та її союзниками. Серед пропозицій: вул. Інтернаціональну змінити на вул. Білоцерківську, вул. Мінську назвати вул. Дмитра Антоненка (на честь військового, який загинув у боях за Харків), вул. Новосибірську перейменувати на вул. Хортицьку, вул. Забайкальську - на вул. Леонтовича, а пров. Забайкальський - на пров. Щедрика. Також пропонується повернути стару назву пр. Героїв Сталінграда та перейменувати його на пр. Байрона.
 
Детальніше ознайомитися з усіма пропозиціями та долучитися до обговорення можна тут.
 
Подати пропозиції (зауваження) щодо перейменування топонімів можна, надіславши листа за адресою: пл. Конституції, 7; електронною поштою: [email protected] або за тел.: (057) 760-79-68. Термін подання пропозицій - з 17 до 22 листопада включно.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram
 
Раніше РЕДПОСТ писав, що виконавчий комітет Харківської міської ради сьогодні, 14 листопада, підтримав встановлення низки меморіальних дошок.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день