Як пише
РЕДПОСТ, медовий маринад – це не лише смачно, а й корисно.
Що варто врахувати
-
Вважається, що найбільш придатні для цього маринування лосось, сьомга або вугор, але будь-яка інша риба теж вийде чудово.
-
Варіантів марина безліч. Крім меду, часнику та лимона, солі та спецій, до нього можна додати соєвий соус, рослинну олію, замінити лимон на лайм.
Риба під медовим маринадом
Продукти:
-
400 г риби,
-
40 мл меду,
-
30 г зернистої гірчиці,
-
10 г петрушки,
-
3 зубчики часнику,
-
0,5 лимона,
-
спеції.
Покроковий рецепт приготування
-
Натерти часник
-
Дрібно нарубати зелень
-
Змішати все з медом, лимонним соком та спеціями.
-
Залишити рибу в маринаді від 15 хвилин до кількох годин
-
Викласти рибу у фольгу
-
Залити рідиною, що залишилася.
-
Загорнути у конверт
-
Запікати близько 20 хвилин при 200 градусах.
Смачного!
Нагадаємо, раніше
РЕДПОСТ розповідав, як приготувати тридиційний угорський суп із копченостями боб левеш.