03.06.2023  22:03   Рита Парфенова

Рецепт легкого літнього десерту «Райська полуниця»

Найсмачніший рецепт із трьох інгредієнтів готується дуже швидко – без випічки та желатину, передає РЕДПОСТ

десерт з полуницею

Полуниця, з її ніжним ароматом, ідеально підходить для створення свіжого та освіжаючого десерту. Приготуйте смаколик у теплий літній вечір або на пікнік, і він точно стане яскравою окрасою вашого столу.

Продукти

  • Білки яєчні – 2 шт.
  • Цукор - 70 г
  • Полуниця (заморожена) – 250 г

Приготування

  1. Збиваємо білки до пишної піни.
  2. Після появи піни додаємо цукор частинами, щоразу добре збиваючи білкову масу міксером.
  3. Готуємо парову лазню – доводимо до кипіння воду у каструлі. Ставимо посуд із збитими на каструлю і продовжуємо збивати білки 5 хвилин. Вони загуснуть на очах.
  4. Заморожену полуницю нарізаємо. Перебиваємо у пюре у блендері.
  5. Додаємо полуничне пюре до збитих білків і знову збиваємо міксером.
  6. Викладаємо полуничний десерт у креманки та насолоджуємось.

 

Тэги:  рецепт, десерт
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день