
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1258837-retsept-legkogo-litnogo-desertu-rayska-polunitsya
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1258837-retsept-legkogo-litnogo-desertu-rayska-polunitsya
Рецепт легкого літнього десерту «Райська полуниця»
Найсмачніший рецепт із трьох інгредієнтів готується дуже швидко – без випічки та желатину, передає РЕДПОСТ
Полуниця, з її ніжним ароматом, ідеально підходить для створення свіжого та освіжаючого десерту. Приготуйте смаколик у теплий літній вечір або на пікнік, і він точно стане яскравою окрасою вашого столу.
Продукти
- Білки яєчні – 2 шт.
- Цукор - 70 г
- Полуниця (заморожена) – 250 г
Приготування
- Збиваємо білки до пишної піни.
- Після появи піни додаємо цукор частинами, щоразу добре збиваючи білкову масу міксером.
- Готуємо парову лазню – доводимо до кипіння воду у каструлі. Ставимо посуд із збитими на каструлю і продовжуємо збивати білки 5 хвилин. Вони загуснуть на очах.
- Заморожену полуницю нарізаємо. Перебиваємо у пюре у блендері.
- Додаємо полуничне пюре до збитих білків і знову збиваємо міксером.
- Викладаємо полуничний десерт у креманки та насолоджуємось.
Раніше РЕДПОСТ писав, як приготувати смачний шоколадний бісквіт з мінімальною кількістю борошна.