01.06.2023  21:40   Віталій Хінєвіч

Рецепт смачного шоколадного бісквіту з мінімальною кількістю борошна

Для досягнення найкращого результату використовуйте темний шоколад, передає РЕДПОСТ .

 
Для приготування страви використовуйте такі інгредієнти:
 
  • 300 г темного шоколаду; 
  • 14 столових ложок вершкового масла;
  • 150 г цукру;
  • 5 великих яєць;
  • 1 столова ложка борошна;
  • 1/4 чайної ложки дрібної солі;
  • збиті вершки для подачі (за бажанням);
  • малина для подачі (за бажанням).

Крок 1

Покладіть решітку всередину духовки і розігрійте до 180 градусів. Злегка змастіть олією круглу форму. Вистеліть дно форми пергаментним папером та змастіть олією.

Крок 2

У великій мисці, встановленій над каструлею з невеликою кількістю окропу, розтопіть разом шоколад і масло. Як альтернатива ви можете розтопити шоколад і масло в мікрохвильовій печі.

Крок 3

Зніміть миску з вогню і додайте цукор, поки він не розчиниться. Суміш виглядатиме зернистою.

Крок 4

Додайте яйця по одному, добре збиваючи кожне в тісті, перш ніж додати наступне.

Крок 5

Нарешті, додайте борошно і сіль, поки тісто не стане густим і блискучим. Перекладіть тісто в підготовлену форму і випікайте 25-27 хвилин або поки верх не стане блискучим і трохи потрісканим.

Крок 6

Перекладіть на решітку і дайте охолонути у формі протягом 20 хвилин, перш ніж перевернути на тарілку, зняти пергамент і перевернути верхньою стороною. Бісквіт трохи  почне здуватись, коли охолоне; це нормально. Дайте охолонути, поки не стане теплим або повністю, перш ніж нарізати скибочками та подавати зі збитими вершками та ягодами.
 
Раніше РЕДПОСТ писав, як приготувати ніжне вершкове печиво.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день