28.05.2023 21:52 Рита Парфенова
Готуємо армійський борщ із тушонкою
Нині дуже популярними стали так звані «польові» рецепти – коли із мінімальної кількості інгредієнтів можна бістро приготувати смачні та поживні страви.
Як повідомляє
РЕДПОСТ, це рецепт військово-польової кухні, яким готували ще в роки Другої світової війни. Зараз він трохи модифікований до сучасних реалій, щоб армійський борщ можна було приготувати вдома швидко та смачно. При необхідності взяти з собою в укриття.
Інгредієнти:
-
Тушонка - 1 шт.
-
Цибуля - 1 шт.
-
Морква – 1 шт.
-
Буряк - 1 шт.
-
Картопля – 6 шт.
-
Капуста білокачанна – 1/3 шт.
-
Вода – 5 л
-
Сіль за смаком
Приготування
-
У каструлю покладіть нарізану картоплю, залийте водою і поставте варитися на вогонь.
-
Буряк наріжте соломкою, моркву натріть крупно або теж наріжте брусочками. Цибулю наріжте невеликими кубиками.
-
Всі ці овочі обсмажте на жирі, злитому з банки тушонки, протягом 5-10 хвилин, поки кипить картопля.
-
Наріжте капусту, додайте картопля. Перешкодіть.
-
Додайте тушковані овочі та тушонку. Дайте прокипіти 5-7 хвилин, зніміть з|із| вогню.
-
Через 15-20 спробуйте на сіль, при потребі досоліть.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0