
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1258656-gotuemo-armiyskiy-borsch-iz-tushonkoyu
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1258656-gotuemo-armiyskiy-borsch-iz-tushonkoyu
Готуємо армійський борщ із тушонкою
Нині дуже популярними стали так звані «польові» рецепти – коли із мінімальної кількості інгредієнтів можна бістро приготувати смачні та поживні страви.

Як повідомляє РЕДПОСТ, це рецепт військово-польової кухні, яким готували ще в роки Другої світової війни. Зараз він трохи модифікований до сучасних реалій, щоб армійський борщ можна було приготувати вдома швидко та смачно. При необхідності взяти з собою в укриття.
Інгредієнти:
- Тушонка - 1 шт.
- Цибуля - 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Буряк - 1 шт.
- Картопля – 6 шт.
- Капуста білокачанна – 1/3 шт.
- Вода – 5 л
- Сіль за смаком
Приготування
- У каструлю покладіть нарізану картоплю, залийте водою і поставте варитися на вогонь.
- Буряк наріжте соломкою, моркву натріть крупно або теж наріжте брусочками. Цибулю наріжте невеликими кубиками.
- Всі ці овочі обсмажте на жирі, злитому з банки тушонки, протягом 5-10 хвилин, поки кипить картопля.
- Наріжте капусту, додайте картопля. Перешкодіть.
- Додайте тушковані овочі та тушонку. Дайте прокипіти 5-7 хвилин, зніміть з|із| вогню.
- Через 15-20 спробуйте на сіль, при потребі досоліть.
Раніше РЕДПОСТ писав, як приготувати яскравий, ароматний та поживний суп з гарбузом, томатами та м'ясом птиці.