22.04.2023   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257412-gotuemo-manniy-mus-po-monastirski

Готуємо манний мус по-монастирськи

Страва, яка внесе різноманітність у традиційне меню.

Як приготувати манний мус по-монастирськи
 
Як пише РЕДПОСТ, мус виходить ніжним та повітряним. чудовий десерт.
 

Манний мус по-монастирськи

 

Продукти:

 

  • 1/2 склянки манної крупи,
  • 1 склянка замороженої журавлини,
  • 3-4 ст. ложки цукру,
  • ягоди для прикраси.

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Журавлину залити двома склянками води.
  2. Додати цукор і довести до кипіння.
  3. Варити три хвилини.
  4. Процідити.
  5. Продавити журавлину через сито.
  6. Повернути на вогонь і всипати тонким струмком манку.
  7. Варити, постійно помішуючи і не даючи утворитися грудок, приблизно 10 хвилин.
  8. Дати повністю охолонути та збити міксером на високій швидкості до утворення пишного мусу.

 Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати курку по-індійськи Тикка масала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
  • Готуємо пісний та корисний “Банановий чай”
  • Оригінальний пісний суп із фрикадельками
  • Готуємо пісний морквяний торт
  • Готуємо ніжні пісні млинці з яблуками
  • Готуємо рулет, карамель, мармелад та ескімо з банана без випічки
  • Рецепти пісних котлет, які виходять смачніші за м'ясні
  • Готуємо пісну піцу на тонкому тісті
  • Готуємо оригінальний пісний "борщ" без варіння
 
←Вернуться Печать