
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257412-gotuemo-manniy-mus-po-monastirski
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257412-gotuemo-manniy-mus-po-monastirski
Готуємо манний мус по-монастирськи
Страва, яка внесе різноманітність у традиційне меню.

Як пише РЕДПОСТ, мус виходить ніжним та повітряним. чудовий десерт.
Манний мус по-монастирськи
Продукти:
- 1/2 склянки манної крупи,
- 1 склянка замороженої журавлини,
- 3-4 ст. ложки цукру,
- ягоди для прикраси.
Покроковий рецепт приготування
- Журавлину залити двома склянками води.
- Додати цукор і довести до кипіння.
- Варити три хвилини.
- Процідити.
- Продавити журавлину через сито.
- Повернути на вогонь і всипати тонким струмком манку.
- Варити, постійно помішуючи і не даючи утворитися грудок, приблизно 10 хвилин.
- Дати повністю охолонути та збити міксером на високій швидкості до утворення пишного мусу.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати курку по-індійськи Тикка масала.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо пісний та корисний “Банановий чай”
- Оригінальний пісний суп із фрикадельками
- Готуємо пісний морквяний торт
- Готуємо ніжні пісні млинці з яблуками
- Готуємо рулет, карамель, мармелад та ескімо з банана без випічки
- Рецепти пісних котлет, які виходять смачніші за м'ясні
- Готуємо пісну піцу на тонкому тісті
- Готуємо оригінальний пісний "борщ" без варіння