07.03.2023  12:06   Рита Парфенова

Чоловік, який поселив у себе вдома окупантів, чекає на суд під вартою

Колаборанту, який під час окупації Куп’янського раойну активно співпрацював з представниками зс рф, змінили домашній арешт на тримання під вартою

Новини Харкова: колаборанта з Куп'янського району взяли під варту

Як повідомили РЕДПОСТ у Прокуратурі Харківської області, 47-річний мешканець с. Плоске Куп’янського району, який раніше вже мав проблеми із законом, на початку травня 2022 року добровільно надав власне домоволодіння окупантам, де вони і проживали до вересня — до моменту звільнення села від загарбників.

Крім того, у червні підозрюваний разом з військовими рф приїхав до свого знайомого. Погрожуючи насильством та залякуючи знайомого, колаборант примусив його віддати ключі від автомобіля «ВАЗ» і трактора. У результаті окупанти заволоділи зазначеними транспортними засобами і змогли використовувати їх у власних цілях.   

Суд першої інстанції ухвалив узяти підозрюваного під цілодобовій домашній арешт. Після апеляційної скарги прокурора чоловіку призначено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави. Підозрюваного взято під варту в залі суду.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ писав, що затриманий колаборант, який під час окупації Харківщини будував блокпости та ремонтував техніку військовим рф.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:







 

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день