Як пише
РЕДПОСТ, ця страва більше за кольором нагадує борщ, але, сподіваємось, сподобається, не дивлячись на незвичне поєднання інгредієнтів, що входять до нього.
Пісний "борщ" без варіння
Продукти:
-
кедрові горіхи - 1 ст.,
-
вода - 1/2 ст.,
-
буряк - 400 г,
-
капуста червонокачанна - 300 г,
-
морква - 300 г,
-
авокадо - 2 шт. (стиглі),
-
лимон - 1/2 шт.,
-
вода очищена - 2 л,
-
зелень,
-
морська сіль,
-
чорний перець.
Пощкроковий рецепт приготування
-
Горіхи збити в блендері з водою та спеціями і до смаку до однорідної кремової консистенції.
-
За бажанням можна протерти через дрібне сито.
-
Горіхову пасту відкласти в окрему миску.
-
Овочі, крім авокадо, пробити блендером до однорідної консистенції, додаючи воду до потрібної густини.
-
Віджати лимонний сік.
-
Авокадо нарізати кубиками.
-
Змішати разом усі інгредієнти.
-
Посипати дрібно нарізаною зеленню.
-
Подавати з пастою з кедрових горішків.