14.12.2022  09:02   Ніка Костенко

У Пунктах Незламності Харкова інтернет буде працювати навіть у блекаут (відео)

У «Пунктах Незламності», обігріву чи укриттях Харкова зараз проводять інтернет навіть, якирй буде працювати навіть при відсутності світла.



Як повідомляє РЕДПОСТ із посиланням на Харьковские известия, стабільний інтернет – це те, без чого неможливе життя сучасної людини. Саме тому ворог намагається позбавити українців зв’язку і посіяти паніку в суспільстві. Однак навіть в умовах повного блекауту харків’яни все ж зможуть користуватися інтернетом.

У «Пунктах Незламності» спеціалісти компанії «Triolan» вже почали встановлювати роутери, які працюватимуть без електроенергії. Такі роутери відрізняються від тих, що зазвичай встановлюють у квартирах. Підключитися до Мережі можуть не менш 50 користувачів.

Інтернет працюватиме навіть в умовах повного блекауту в Харкові – завдяки генераторам та акумуляторам.

Підключитися до вай-фаю у таких пунктах – зовсім нескладно. Заходимо у «Налаштування». Бачимо – «Незламність Тріолан». Мережа без паролю. Просто нажимаємо підключитися – і все підключається.

Читайте також: З 1 грудня у Харкові відкриваються пункти видачі гарячої їжи: адреси

На даний момент з 58 «Пунктів Незламності» інтернет підключений на 4-ох, ще 15 – знаходяться в роботі. Також інтернет уже є і в усіх харківських безпечних зупинках.

Але попереду ще багато роботи. Виконати її обіцяють у найкоротші терміни. Це, пояснюють, важливо, адже російські окупанти намагаються позбавити людей зв‘язку ще й для того, аби посіяти паніку у суспільстві.

Нагадаємо, для облаштування пунктів обігріву в Харкові виділять додаткові кошти.

Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день