04.10.2022  17:19   Дмитро Колонєй

Спіймано посадовця-шахрая з Харківщини, що був у розшуку

Не зміг втекти від закону аферист з Харківщини.

 
Як повідомляє РЕДПОСТ, з посиланням на Харківську прокуратуру, колишній голова Красноградської районної державної адміністрації в березні 2021 року, під час ліквідації місцевих районних державних адміністрацій, діючи за попередньою змовою з іншими особами, уклав фіктивні договори з фізичними особами-підприємцями щодо надання послуг з перевезення автотранспортом.
 
Незважаючи на те, що послуги фактично не надавались, колишній голова РДА підписав акти виконаних робіт. На їх підставі у подальшому з рахунку Красноградської державної адміністрації перераховано майже 200 тис. грн бюджетних коштів підприємцю за нібито надані послуги.
 
На той час підозрюваному за ухвалою слідчого судді обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
 
Однак ексголова, маючи намір уникнути кримінальної відповідальності, порушив покладені на нього обов’язки та самовільно без повідомлення слідчого змінив місце мешкання, переїхав в іншу область, а також не з’являвся за викликами до слідчого. У зв’язку з цим був оголошений у розшук. Правоохоронці викрили колишнього службовця на території Запорізької області. 
 
Наразі слідчим суддею Красноградського районного суду Харківської області задоволено клопотання окружної прокуратури та взято під варту підозрюваного.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день