29.05.2025 21:57 Дмитро Колонєй
Ароматні курячі ніжки в паніровці з чіпсів з сиром
Як приготувати курячі ніжки в паніровці з чіпсів з сиром
Як пише
РЕДПОСТ, цей рецепт поєднує простоту приготування зі сміливим смаком, перетворюючи звичайні курячі гомілки на справжній кулінарний шедевр, а хрустку скоринку точно здивує ваших близьких.
Курячі ніжки в паніровці з чіпсів з сиром
Продукти:
-
6 курячих гомілок
-
2 ст. борошна
-
50 г чіпсів (ваших коханих)
-
50 г твердого сиру
-
Олія для змащення
-
Сіль за смаком
-
Спеції за смаком (наприклад, паприка, порошок чеснок, чорний перець)
Покроковий рецепт приготування:
-
Подрібнити чіпси (можна розтовкти їх руками або за допомогою блендера).
-
Натерти сир.
-
Відварити курячі гомілки у киплячій підсоленій воді до готовності (приблизно 15-20 хвилин).
-
Витягти їх.
-
Дати трохи охолонути.
-
У великій мисці змішати чіпси, сир, борошно та спеції за смаком.
-
Тщательно перемішати, щоб усі інгредієнти рівномірно розподілилися.
-
Обваляти шкірну відварену курячу гомілку в підготовленій суміші, добре притискаючи паніровку, щоб вона трималася.
-
Розігріти велику кількість олії на пательні на середньому вогні.
-
Викласти запаніровані ніжки.
-
Обмастити по кілька хвилин із шкірного боку до золотистої хрусткої корочки.
-
Подавайте гарячими!
Смачного!
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0