Готуємо кільця кабачків як ананаси на зиму

09.09.2024  21:57
Чудовий та водночас бюджетний десерт на зиму.
 
Як пише РЕДПОСТ, м'якоть кабачків можна використати для інших страв чи заготовок.
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Кільця кабачків як ананаси на зиму

Продукти: 

 
  • 3 кг кабачків, 
  • 2 л ананасового соку, 
  • 500 г цукру, 
  • 2 ст. ванільного цукру, 
  • 2 ч. л. оцту.
 

Покроковий рецепт приготування: 

 
  1. Нарізати кабачки кружальцями
  2. Вирізати серединки, щоб зробити кільця. 
  3. Зварити однорідний сироп із ананасового соку та двох видів цукру. 
  4. Додати кільця в цей сироп
  5. Довести до повторного кипіння
  6. Проварити 30 хвилин|мінути| на слабкому вогні. 
  7. Влити оцет
  8. Акуратно перемішати
  9. Викласти кабачки у стерилізовані банки. 
  10. Залити їх сиропом
  11. Закатати на зиму.

Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати яскраву закуску з помідорів із цибулею та медом.