Як пише
РЕДПОСТ, м'якоть кабачків можна використати для інших страв чи заготовок.
Кільця кабачків як ананаси на зиму
Продукти:
-
3 кг кабачків,
-
2 л ананасового соку,
-
500 г цукру,
-
2 ст. ванільного цукру,
-
2 ч. л. оцту.
Покроковий рецепт приготування:
-
Нарізати кабачки кружальцями
-
Вирізати серединки, щоб зробити кільця.
-
Зварити однорідний сироп із ананасового соку та двох видів цукру.
-
Додати кільця в цей сироп
-
Довести до повторного кипіння
-
Проварити 30 хвилин|мінути| на слабкому вогні.
-
Влити оцет
-
Акуратно перемішати
-
Викласти кабачки у стерилізовані банки.
-
Залити їх сиропом
-
Закатати на зиму.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати яскраву закуску з помідорів із цибулею та медом.