12.02.2024 21:49
Готуємо йогуртовий мармелад із кокосом до 14 лютого
Гарна страва до Дня закоханих.
Як пише
РЕДПОСТ, різні солодощі – невід'ємний атрибут святкування 14 лютого (Дня святого Валентина). Пропонуємо саме таку страву.
Що варто врахувати
-
Замість цукру можна взяти замінник – тоді це буде ще й ПП-десерт.
Йогуртовий мармелад із кокосом
Продукти:
-
500 мл йогурту,
-
60 г цукрової пудри,
-
60 г кокосової стружки,
-
1/3 склянки води,
-
18 г желатину,
-
5 г ванільного цукру.
Покроковий рецепт приготування:
-
Розвести желатин у воді за інструкцією на упаковці.
-
Віночком змішати йогурт та обидва види цукру
-
Додати кокосову стружку
-
Перемішати.
-
Влити нагрітий желатин
-
Знову перемішати до його розчинення.
-
Влити мармелад у форму не дуже товстим шаром
-
Накрити плівкою
-
Відправити у холодильник до застигання.
-
Нарізати порційними шматочками.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0