12.02.2024  21:49   

Готуємо йогуртовий мармелад із кокосом до 14 лютого

Гарна страва до Дня закоханих.

 
Як пише РЕДПОСТ, різні солодощі – невід'ємний атрибут святкування 14 лютого (Дня святого Валентина). Пропонуємо саме таку страву.
 
 

Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

 

Що варто врахувати

 
  • Замість цукру можна взяти замінник – тоді це буде ще й ПП-десерт.
 

Йогуртовий мармелад із кокосом

 

Продукти:

  • 500 мл йогурту,
  • 60 г цукрової пудри,
  • 60 г кокосової стружки,
  • 1/3 склянки води,
  • 18 г желатину,
  • 5 г ванільного цукру.

Покроковий рецепт приготування:

  1. Розвести желатин у воді за інструкцією на упаковці.
  2. Віночком змішати йогурт та обидва види цукру
  3. Додати кокосову стружку
  4. Перемішати.
  5. Влити нагрітий желатин
  6. Знову перемішати до його розчинення.
  7. Влити мармелад у форму не дуже товстим шаром
  8. Накрити плівкою
  9. Відправити у холодильник до застигання.
  10. Нарізати порційними шматочками.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день