
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1266982-gotuemo-yogurtoviy-marmelad-iz-kokosom-do-14-lyutogo
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1266982-gotuemo-yogurtoviy-marmelad-iz-kokosom-do-14-lyutogo
Готуємо йогуртовий мармелад із кокосом до 14 лютого
Гарна страва до Дня закоханих.

Як пише РЕДПОСТ, різні солодощі – невід'ємний атрибут святкування 14 лютого (Дня святого Валентина). Пропонуємо саме таку страву.
Що варто врахувати
- Замість цукру можна взяти замінник – тоді це буде ще й ПП-десерт.
Йогуртовий мармелад із кокосом
Продукти:
- 500 мл йогурту,
- 60 г цукрової пудри,
- 60 г кокосової стружки,
- 1/3 склянки води,
- 18 г желатину,
- 5 г ванільного цукру.
Покроковий рецепт приготування:
- Розвести желатин у воді за інструкцією на упаковці.
- Віночком змішати йогурт та обидва види цукру
- Додати кокосову стружку
- Перемішати.
- Влити нагрітий желатин
- Знову перемішати до його розчинення.
- Влити мармелад у форму не дуже товстим шаром
- Накрити плівкою
- Відправити у холодильник до застигання.
- Нарізати порційними шматочками.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати качину грудку по-китайськи.