08.12.2023   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1264864-gotuemo-nizhne-ovocheve-ragu-po-frantsuzki

Готуємо ніжне овочеве рагу по-французьки

Найдавніша у світі страва за рецептом старовинної французької кухні.

Як приготувати овочеве рагу по-французьки
 
Як пише РЕДПОСТ, рагу вважається найдавнішою стравою на планеті. Раніше ми вже звертали увагу на рагу балканської кухні гювеч. На цей раз французький рецепт із стандартного набору продуктів, буде чудовим частуванням і порадує смаком присутніх за столом.
 
Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram    

Овочеве рагу по-французьки

Продукти:

 

  • 400 г білокачанної капусти,
  • 1 молодий кабачок,
  • 3 картоплі,
  • 1 морква,
  • 2 часточки часнику.

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Натерти на дрібній тертці моркву.
  2. Картоплю натерти на тертці для моркви корейською.
  3. Нашаткувати капусту.
  4. Кабачки натерти на "корейській" тертці.
  5. Моркву обсмажити на олії до золотистого "припіка".
  6. Всипати капусту.
  7. Картоплю всипати в сотейник до овочів.
  8. Додати часник.
  9. Кабачки перекласти до картоплі та овочів
  10. Смажити все до готовності, додавши приправи.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати драники з гарбуза без яєць.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
  • Готуємо салат із пекінської капусти з яєчними млинцями
  • Готуємо класичні картопляні драники на Масляну
  • Готуємо овочеву закуску: Гарбуз по-корейськи
  • Готуємо ароматну картопляну запіканку з м'ясом та овочами
  • Гарбузово-шоколадний кекс у мультиварці
  • Ніжний гарбузовий пиріг з вершковою глазур'ю
  • Готуємо дієтичний суп із омлетом
  • Готуємо салат з помідорів та огірків з лимонним соком на зиму

 

←Вернуться Печать