
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1263595-gotuemo-m-yaso-z-kartopleyu-zapechene-v-garbuzi-do-hellovina
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1263595-gotuemo-m-yaso-z-kartopleyu-zapechene-v-garbuzi-do-hellovina
Готуємо м'ясо з картоплею, запечене в гарбузі до Хелловіна
Оригінальна страва, яка не залишить нікого байдужим.

Як пише РЕДПОСТ,, продукти - найзвичніші, але який нетривіальний яскравий і ароматний "посуд".
М'ясо з картоплею, запечене у гарбузі
Продукти (на 3 порції):
- Гарбуз – 1 шт. (1,5-1,7 кг)
- Свинина – 400 г
- Картопля – 3 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт.
- Оливкова олія – 3 ст. ложки
- Кріп свіжий – 2-3 гілочки
- Петрушка свіжа – 2-3 гілочки
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Перець червоний мелений – за смаком
- Олія (для змащування гарбуза) - 1 ст. ложка
Покроковий рецепт приготування
- З гарбуза зрізати верхівку.
- Очистити гарбуз зсередини від волокнистої м'якоті з насінням.
- М'ясо нарізати невеликими шматочками.
- Картоплю очистити
- Нарізати кубиками.
- Моркву очистити
- Нарізати кубиками.
- Цибулю очистити
- Нарізати кубиками.
- З'єднати м'ясо з картоплею, морквою та цибулею.
- Влити оливкову олію,
- Посолити
- Поперчити до смаку.
- Перемішати.
- Наповнити гарбуз м'ясом із овочами.
- Влити у гарбуз 100-150 мл води
- Укласти поверх овочів та м'яса зелень.
- Накрити гарбуз верхівкою.
- Змастити низ гарбуза олією.
- Укласти гарбуз із м'ясом та картоплею у глибоку форму для запікання.
- Влити 100-150 мл води у форму.
- Відправити гарбуз, фарширований м'ясом і картоплею, в розігріту до 180 градусів духовку.
- Запікати до м'якості картоплі (приблизно 2,5 години).
- У процесі запікання можна прикрити гарбуз зверху фольгою.
- Готовий гарбуз дати трохи охолонути
- Перемішати її вміст
- Подати до столу.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати кабачкові оладки з фаршем та сиром.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо дієтичний суп із омлетом
- Готуємо дієтичний вівсяний пудинг
- Готуємо салат з кабачками та медовою заправкою
- Готуємо салат з пекінською капустою, яблуками та оселедцем
- Готуємо пшоняну кашу в гарбузі
- Готуємо овочеву закуску: Гарбуз по-корейськи
- Готуємо печений і солодкий фарширований гарбуз
- Гарбузово-шоколадний кекс у мультиварці
- Ніжний гарбузовий пиріг з вершковою глазур'ю