Як пише
РЕДПОСТ, у білому шоколаді немає какао-бобів і багато хто стверджує, що це не "справжній шоколад". Але від цього він не менш смачний і підніме настрій у холодну погоду.
Білий гарячий шоколад
Продукти:
-
молоко - 250 мл
-
білий шоколад - 60 г,
-
збиті вершки - за смаком
Покроковий рецепт приготування
-
У сотейнику нагріти молоко (200 мл) майже до закипання.
-
Білий шоколад порубати на шматочки.
-
Додати подрібнений шоколад у молоко.
-
Прогріти напій на мінімальному вогні, поки|доки| шоколад не розтопиться, постійно помішуючи.
-
Молоко (50 мл) збити до утворення пінки.
-
Перелийте напій у кухоль.
-
Зверху викласти збиті вершки.
Смачного!