
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1261798-gotuemo-ribu-pid-medovim-marinadom
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1261798-gotuemo-ribu-pid-medovim-marinadom
Готуємо рибу під медовим маринадом
Оригінальний рецепт із нотками азіатської кухні.

Як пише РЕДПОСТ, медовий маринад – це не лише смачно, а й корисно.
Що варто врахувати
- Вважається, що найбільш придатні для цього маринування лосось, сьомга або вугор, але будь-яка інша риба теж вийде чудово.
- Варіантів марина безліч. Крім меду, часнику та лимона, солі та спецій, до нього можна додати соєвий соус, рослинну олію, замінити лимон на лайм.
Риба під медовим маринадом
Продукти:
- 400 г риби,
- 40 мл меду,
- 30 г зернистої гірчиці,
- 10 г петрушки,
- 3 зубчики часнику,
- 0,5 лимона,
- спеції.
Покроковий рецепт приготування
- Натерти часник
- Дрібно нарубати зелень
- Змішати все з медом, лимонним соком та спеціями.
- Залишити рибу в маринаді від 15 хвилин до кількох годин
- Викласти рибу у фольгу
- Залити рідиною, що залишилася.
- Загорнути у конверт
- Запікати близько 20 хвилин при 200 градусах.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати тридиційний угорський суп із копченостями боб левеш.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: