07.09.2023   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1261798-gotuemo-ribu-pid-medovim-marinadom

Готуємо рибу під медовим маринадом

Оригінальний рецепт із нотками азіатської кухні.

Як приготувати рибу під медовим маринадом
 
Як пише РЕДПОСТ, медовий маринад – це не лише смачно, а й корисно.
 

Що варто врахувати

  • Вважається, що найбільш придатні для цього маринування лосось, сьомга або вугор, але будь-яка інша риба теж вийде чудово.
  • Варіантів марина безліч. Крім меду, часнику та лимона, солі та спецій, до нього можна додати соєвий соус, рослинну олію, замінити лимон на лайм.

Риба під медовим маринадом

Продукти:

 
  • 400 г риби,
  • 40 мл меду,
  • 30 г зернистої гірчиці,
  • 10 г петрушки,
  • 3 зубчики часнику,
  • 0,5 лимона,
  • спеції.

Покроковий рецепт приготування

  1. Натерти часник
  2. Дрібно нарубати зелень
  3. Змішати все з медом, лимонним соком та спеціями.
  4. Залишити рибу в маринаді від 15 хвилин до кількох годин
  5. Викласти рибу у фольгу
  6. Залити рідиною, що залишилася.
  7. Загорнути у конверт
  8. Запікати близько 20 хвилин при 200 градусах.
Смачного!
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати тридиційний угорський суп із копченостями боб левеш.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
  • Готуємо рибні фрикадельки у духовці
  • Готуємо запіканку з картоплі з оселедцем
  • Готуємо салат з пекінською капустою, яблуками та оселедцем
  • Готуємо пісні чебуреки з кальмарами
  • Готуємо шніцель зі скумбрії
  • Готуємо пудинг з м'яса, курки чи риби
  • Готуємо пісний рибний пиріг
  • Готуємо млинці з рибою та маринованими огірками
  • Сирний рулет із сьомгою

 

←Вернуться Печать