29.08.2023 21:57 Дмитро Колонєй
Готуємо шведські шоколадні кульки Chokladbollar з фундуком
Ефектний національний рецепт до Горіхового спасу.
Як пише
РЕДПОСТ, це смачний, домашній десерт, який може сподобатися всій родині.
Шведські шоколадні кульки Chokladbollar з фундуком
Продукти на 18 порцій:
-
геркулесових пластівців 350 мл
-
м'якого вершкового масла 75 грам
-
цукру 1 склянка (200 мл)
-
какао порошку 2 стол л
-
ванільного цукру 2 ч. л.
-
розчинної кави + 2 стол л окропу 2 ч. л.
-
горіхів фундук (можна та інші горіхи) 18 шт
-
кокосова стружка для обвалки десерту
Покроковий рецепт приготування
-
Пластівці за допомогою блендера подрібнити на крихту.
-
Змішати м'яке вершкове масло|мастило|, цукор і ванільний цукор.
-
Перетерти у однорідну масу за допомогою дерев'яної толкушки.
-
Додати порошок какао.
-
Поєднати з масою.
-
Каву розвести в 2 столові ложки окропу і влити в шоколадну масу.
-
Перемішати до однорідності.
-
З'єднати масу з подрібненими пластівцями.
-
Перемішати.
-
У плоску страву насипати кокосову стружку.
-
За допомогою ложки відокремити шматочок суміші,
-
Зробити коржик
-
Покласти горіх.
-
Сформувати кульку.
-
Обваляти в кокосовій стружці.
-
Так вчинити з усією масою, доки не закінчиться.
-
Прибрати у холодильник.
-
Подавати до чаювання.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ писав, як приготувати рибні фрикадельки у духовці.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0