
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1261555-gotuemo-shvedski-shokoladni-kulki-chokladbollar-z-fundukom
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1261555-gotuemo-shvedski-shokoladni-kulki-chokladbollar-z-fundukom
Готуємо шведські шоколадні кульки Chokladbollar з фундуком
Ефектний національний рецепт до Горіхового спасу.

Як пише РЕДПОСТ, це смачний, домашній десерт, який може сподобатися всій родині.
Шведські шоколадні кульки Chokladbollar з фундуком
Продукти на 18 порцій:
- геркулесових пластівців 350 мл
- м'якого вершкового масла 75 грам
- цукру 1 склянка (200 мл)
- какао порошку 2 стол л
- ванільного цукру 2 ч. л.
- розчинної кави + 2 стол л окропу 2 ч. л.
- горіхів фундук (можна та інші горіхи) 18 шт
- кокосова стружка для обвалки десерту
Покроковий рецепт приготування
- Пластівці за допомогою блендера подрібнити на крихту.
- Змішати м'яке вершкове масло|мастило|, цукор і ванільний цукор.
- Перетерти у однорідну масу за допомогою дерев'яної толкушки.
- Додати порошок какао.
- Поєднати з масою.
- Каву розвести в 2 столові ложки окропу і влити в шоколадну масу.
- Перемішати до однорідності.
- З'єднати масу з подрібненими пластівцями.
- Перемішати.
- У плоску страву насипати кокосову стружку.
- За допомогою ложки відокремити шматочок суміші,
- Зробити коржик
- Покласти горіх.
- Сформувати кульку.
- Обваляти в кокосовій стружці.
- Так вчинити з усією масою, доки не закінчиться.
- Прибрати у холодильник.
- Подавати до чаювання.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ писав, як приготувати рибні фрикадельки у духовці.