21.07.2023  21:52   Дмитро Колонєй

Готуємо вишукане Карпаччо із печериць

Цікавий рецепт з італійським колоритом.

Як приготувати Карпаччо із печериць
 
Як пише РЕДПОСТ, даний рецепт - смачна варіація на теми поєднання червоного та білого кольорів у блюді. Назва походить від імені італійського живописця, котрий любив використовувати ці кольори. У 1950-х роках було створено м'ясну страву у цьому стилі. Ми ж обмежимося овочами, грибами та травами.
 

Карпаччо із шампіньйонів

 

Продукти:

 

  • печериці - 300 г/
  • помідор - 1 шт/
  • оливкова олія - ​​2 ст.л/
  • соєвий соус - 1 ст.л/
  • прованські трави - 1 щіпка
  • сіль - 1 щіпка
  • сушений часник - 1 щіпка
  • лимонний сік - 3 мл/

Як приготувати Карпаччо із печериць

Покроковий рецепт приготування

 

  1. Печериці нарізати тонкими слайсами.
  2. Помідор нарізати дрібним кубиком.
  3. Для заправки у тарілку відправити оливкову олію, соєвий соус, спеції, кубики помідорів.
  4. Збризкати лимонним соком
  5. Добре все перемішати
  6. На тарілку викласти гриби
  7. Полити їх заправкою.
 
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день