
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1260376-gotuemo-vishukane-karpachcho-iz-pecherits
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1260376-gotuemo-vishukane-karpachcho-iz-pecherits
Готуємо вишукане Карпаччо із печериць
Цікавий рецепт з італійським колоритом.
.jpg)
Як пише РЕДПОСТ, даний рецепт - смачна варіація на теми поєднання червоного та білого кольорів у блюді. Назва походить від імені італійського живописця, котрий любив використовувати ці кольори. У 1950-х роках було створено м'ясну страву у цьому стилі. Ми ж обмежимося овочами, грибами та травами.
Карпаччо із шампіньйонів
Продукти:
- печериці - 300 г/
- помідор - 1 шт/
- оливкова олія - 2 ст.л/
- соєвий соус - 1 ст.л/
- прованські трави - 1 щіпка
- сіль - 1 щіпка
- сушений часник - 1 щіпка
- лимонний сік - 3 мл/
Покроковий рецепт приготування
- Печериці нарізати тонкими слайсами.
- Помідор нарізати дрібним кубиком.
- Для заправки у тарілку відправити оливкову олію, соєвий соус, спеції, кубики помідорів.
- Збризкати лимонним соком
- Добре все перемішати
- На тарілку викласти гриби
- Полити їх заправкою.
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ розповідав, як приготувати карамельний персиковий торт догори ногами.