
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257225-gotuemo-pshonyanu-kashu-v-garbuzi
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257225-gotuemo-pshonyanu-kashu-v-garbuzi
Готуємо пшоняну кашу в гарбузі
Нетривіальний варіант приготування популярної каші.

Як пише РЕДПОСТ, цей рецепт оригінальний як подачею страви, так і більш насиченим смаком, ніж каша в каструлі.
Пшоняна каша в гарбузі
Продукти:
- 1 л води
- 100 г м'якоті гарбуза,
- 1 склянка пшона,
- 1 невеликий гарбуз.
Покроковий рецепт приготування
- У цілого гарбуза зрізати верх
- Ложкою очистити від насіння і волокон.
- Шматок гарбуза нарізати кубиками та обсмажити.
- Пшоно промити, залити водою, посолити і поставити варитися.
- Додати обсмажений гарбуз і готувати 10-15 хвилин.
- Викласти майже готову кашу в гарбузовий горщик та поставити в розігріту до 160 градусів духовку на 20 хвилин.
Смачного!
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ, розповідав, як приготувати гарячу оранжаду.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
- Готуємо овочеву закуску: Гарбуз по-корейськи
- Готуємо печений і солодкий фарширований гарбуз
- Гарбузово-шоколадний кекс у мультиварці
- Ніжний гарбузовий пиріг з вершковою глазур'ю
- Яскравий томатний суп з гарбузом, куркою та кукурудзою
- Ароматний гарбузовий крем-суп
- Рецепт легкого гарбузового мусу з яскравим ароматом
- Маринуємо гарбуз на будь-який смак