17.04.2023   Дмитро Колонєй
Городской Дозор
Новость из раздела: Кулінарні рецепти
URL новости: https://redpost.com.ua/news/1257225-gotuemo-pshonyanu-kashu-v-garbuzi

Готуємо пшоняну кашу в гарбузі

Нетривіальний варіант приготування популярної каші.

Як приготувати пшоняну кашу в гарбузі
 
Як пише РЕДПОСТ, цей рецепт оригінальний як подачею страви, так і більш насиченим смаком, ніж каша в каструлі.
 

Пшоняна каша в гарбузі

 

Продукти:

 

  • 1 л води
  • 100 г м'якоті гарбуза,
  • 1 склянка пшона,
  • 1 невеликий гарбуз.

Покроковий рецепт приготування

 

  1. У цілого гарбуза зрізати верх
  2. Ложкою очистити від насіння і волокон.
  3. Шматок гарбуза нарізати кубиками та обсмажити.
  4. Пшоно промити, залити водою, посолити і поставити варитися.
  5. Додати обсмажений гарбуз і готувати 10-15 хвилин.
  6. Викласти майже готову кашу в гарбузовий горщик та поставити в розігріту до 160 градусів духовку на 20 хвилин.
Смачного!
 
Нагадаємо, раніше РЕДПОСТ, розповідав, як приготувати гарячу оранжаду.
 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
  • Готуємо овочеву закуску: Гарбуз по-корейськи
  • Готуємо печений і солодкий фарширований гарбуз
  • Гарбузово-шоколадний кекс у мультиварці
  • Ніжний гарбузовий пиріг з вершковою глазур'ю
  • Яскравий томатний суп з гарбузом, куркою та кукурудзою
  • Ароматний гарбузовий крем-суп
  • Рецепт легкого гарбузового мусу з яскравим ароматом
  • Маринуємо гарбуз на будь-який смак
 
←Вернуться Печать