Як пише
РЕДПОСТ, сир у цих курячих оладках утворює дуже хрумку скоринку і приємно тягнеться під час їжі. На мою думку чудова закуска для великої компанії.
Що варто врахувати
-
Перед обсмажуванням кожної партії не забувайте при необхідності доливати олію на сковороду.
-
Готові оладки краще викладайте на тарілку з паперовим рушником, щоб видалити надлишки олії від смаження.
Курячі оладки
Продукти:
-
700 гр філе курячих грудок
-
2 курячі яйця
-
5 ст. майонезу
-
⅓ склянки борошна
-
150 гр тертого сиру моцарелла
-
1,5 ст. дрібно нарізаного кропу
-
½ ч.л. солі та ⅛ ч.л. чорного перцю, або до смаку
-
Оливкова або рослинна олія для смаження
Покроковий рецепт приготування
-
Гострим ножем наріжте філе на дрібні скибочки і відкладіть курку убік.
-
У невеликій мисці змішайте інгредієнти для тіста: 2 яйця, 5 ст. майонезу, ⅓ склянки борошна, 150 гр тертого сиру моцарелла, 1,5 ст. кропу, сіль та чорний мелений перець.
-
Все ретельно перемішайте, додайте дрібно нарізані курячі грудки.
-
Добре перемішайте, накрийте харчовою плівкою та помістіть у холодильник хоча б на 2 години, а краще на ніч.
-
На великому вогні добре розігрійте сковороду, на розігріту сковороду налийте пару ложок оливкової або соняшникової олії.
-
Починайте обсмажувати фарш, викладаючи його на сковороду за допомогою ложки, злегка придавлюючи ваше тісто.
-
Прямо на сковороді ви можете підправити форму ваших оладок за допомогою ложки та лопатки.
-
Обсмажуйте курячі оладки протягом 3-4 хвилин з однієї і 3 хв з іншого боку до золотаво-коричневого кольору та повної готовності.
Смачного!