08.02.2025 21:33 Дмитро Колонєй
Готуємо ароматний рис по-угорськи
Дієтичний варіант поживної національної страви.
Як пише
РЕДПОСТ, у різних регіонах Угорщини рецепт цієї страви може відрізнятися, додаватися м’ясо, морква, болгарський перець, інші овочі. Краще використовувати довгий рис, бо він добре зберігає форму під час готування.
Рис по-угорськи
Продукти:
-
рис - 500 г,
-
цибуля - 100 г,
-
олія соняшнику - 50 г,
-
вода - 1 л,
-
червоний перцю,
-
сіль,
-
петрушка
Покроковий рецепт приготування
-
Рис ретельно перебрати
-
Промийте рис до чистої води.
-
Очистіть цибулю.
-
Помити цибулю.
-
Пропустіть цибулю через м'ясорубку.
-
Цибульне пюре пасерувати в рослинному маслі.
-
Додати до цибулі червоного меленого перцю,
-
Додати рису.
-
Вилити частину води, щоб рис був трохи покритий рідиною.
-
Накрити сковорідку.
-
Тушкувати на середньому вогні не помішуючи.
-
Коли рис набрякає, додайте до каструлі воду, що залишилася.
-
Посипати подрібненою зеленню петрушки.
-
Тушкувати до готовності.
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
Комментариев: 0