08.02.2025  21:33   Дмитро Колонєй

Готуємо ароматний рис по-угорськи

Дієтичний варіант поживної національної страви.

Як приготувати рис по-угорськи
 
Як пише РЕДПОСТ, у різних регіонах Угорщини рецепт цієї страви може відрізнятися, додаватися м’ясо, морква, болгарський перець, інші овочі. Краще використовувати довгий рис, бо він добре зберігає форму під час готування.
 
Читайте нас у FacebookTelegram та Instagram

Рис по-угорськи

 

Продукти: 

 
  • рис - 500 г,
  • цибуля - 100 г,
  • олія соняшнику - 50 г,
  • вода - 1 л,
  • червоний перцю,
  • сіль,
  • петрушка
 

Покроковий рецепт приготування

 
  1. Рис ретельно перебрати 
  2. Промийте рис до чистої води.
  3. Очистіть цибулю.
  4. Помити цибулю.
  5. Пропустіть цибулю через м'ясорубку.
  6. Цибульне пюре пасерувати в рослинному маслі.
  7. Додати до цибулі червоного меленого перцю,
  8. Додати рису.
  9. Вилити частину води, щоб рис був трохи покритий рідиною.
  10. Накрити сковорідку.
  11. Тушкувати на середньому вогні не помішуючи.
  12. Коли рис набрякає, додайте до каструлі воду, що залишилася.
  13. Посипати подрібненою зеленню петрушки.
  14. Тушкувати до готовності.
 
Следите за последними новостями Редпост в Google Новости
 
Версия для печати

Комментариев: 0

Оставить комментарий

 
 
 

В этот день